CROGBRGERITA

Country house - Kuća za iznajmljivanje, Apartmani Moratto, Umag, Istra


Country house - Kuća za iznajmljivanje, Apartmani Moratto, Umag, IstraStara kolonijalna kuća pogodna za veliku obitelj ili malu grupu prijatelja, opremljena grijanjem i klima uređajem, te privatnim vrtom s vlastitim bazenom.

Obnovili smo stari sjenik i pretvorili ga u ekskluzivnu rezidenciju s četiri zvjezdice.

Ideja vodilja bila je zadržati izvornu strukturu kako bi vama, koji ćete nas posjetiti, mogli dočarati ugođaj stare istarske seoske kuće.

Zato smo zadržali izvorne eksterijere. Pri restrukturiranju unutrašnjosti nastojali smo zadržati određene karakteristične elemente: lukove od opeke i vidljive starinske grede. Sve to smješteno u stilski elegantnom i udobnom ambijentu.  

Građevina je dvokatnica. U prizemlju veoma prostrana dnevna zona sa zidanom kuhinjom, dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za dvije osobe, kupatilo i wellness, finska sauna, turska kupelj, kromatski tuš i prostor za opuštanje.

Na gornjem katu su tri dvokrevetne sobe svaka sa svojim kupatilom.

Izvana prostrana terasa natkrivena stilskom nadstrešnicom, vrtni namještaj i roštilj. Unutar privatnog vrta nalazi se bazen uz ekskluzivno korištenje. Ulaz u kuću s parkirališta kroz poseban prilazni puteljak.

Zemljano tenisko igralište uz zajedničko korištenje, besplatno.

Opremljeno biciklističko spremište.CJENIK

Više fotografija